ch-guillem ch-guillem2

Kamer Guillem

Warm en gezellig ... Gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw , onder de dakrand , deze zeer grote kamer straalt een warme en heldere met balken en houten vloeren wit geschilderd uiterlijk.

Met eersteklas bedden , ook wit , deze kamer trok de privacy en liefhebbers ruimte meteen . De kwaliteit bed ( 160 x 200 ) is voorzien van een matras .
Individuele leeslampjes . Voor entertainment , is deze kamer uitgerust met een plasma scherm en een afstandsbediening aan het bed , met satelliet verbinding en toegang tot de vele kanalen . Daarnaast is er een dvd-speler en ik PHONE speler , wekkerradio , zijn beschikbaar . Deze gezellige kamer heeft een eigen kantoor met WIFI internet .

Deze kamer is ook ingericht met een zithoek met een slaapbank beschikbaar voor een volwassene of een of twee jonge kinderen ( er is echter een extra bed ) kunnen worden gemaakt .

Tot slot is deze grote kamer heeft een badkamer met inloopdouche , wastafel en plank met stopcontact en toilet . Handdoeken , matten , toiletartikelen en badjassen zijn beschikbaar voor gasten.

Nieuwe websiteOm u beter van dienst, Villa 30 revamps its moderner en lichter interactieve website !
Newsletter :

Rejoignez nous sur facebook

La Villa 30 - 24, rue du plat 59000 Lille - 03 66 73 61 30