Verhuur Bed and Breakfast in Rijsel

Kamers zijn beschikbaar 9:00-00:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur en moet worden verlaten om 11.00 uur. Het ontbijt wordt van 7.30 tot 10.30 uur doordeweeks en 9:00-11:00 in het weekend. Als u een ander schema wilt, dank u ons laten weten de dag ervoor. De ontbijtzaal is beschikbaar voor de gasten gedurende de dag met thee, koffie en water ad libitum.

Een digitale code van het huis zal worden gegeven bij aankomst, alsmede de beveiligingscode van uw kamer. Villa 30 is uitgerust met Wi-Fi-toegang in het hele huis. De netwerknaam is "lavilla30" en het wachtwoord is "lavilla30wifi". DVD's zijn ook beschikbaar in de ontbijtzaal.

Ruim je kamer is klaar voor uw aankomst en na uw vertrek. Als u een extra reiniging voor een verblijf langer dan een nacht en handdoeken wilt, ik dank u voor het laten van ons kennen de dag ervoor. Wij kunnen u ook voorzien van een tafel en een strijkijzer.
Als u wilt dat uw bagage op de dag van uw vertrek, is het mogelijk om de begane grond te verwijderen achter de trap. Echter, raden wij u aan geen waardevolle spullen, want het is niet een afgesloten ruimte. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van de Galeries Lafayette. De ingang parkeerplaats is gelegen op 6 rue de la Rivierette en voetgangersuitgang Amiens Street ligt 50 meter van het huis. Gasten van Villa 30 bénéficicient preferentiële prijs € 12 voor 24 uur. Om dit voordeel te ontvangen, moet u de factuur presenteren van het hotel naar de receptie van het parkeren. Houd er rekening mee dat de receptie van het park is gesloten op zondag.


Nieuwe websiteOm u beter van dienst, Villa 30 revamps its moderner en lichter interactieve website !
Newsletter :

Rejoignez nous sur facebook

La Villa 30 - 24, rue du plat 59000 Lille - 03 66 73 61 30